دوشنبه ۲۰ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۷:۰۴
طلاب باید با تحلیل دقیق افکار جامعه، از بحران‌های آینده پیشگیری کنند

حوزه/حجت‌الاسلام فیاض با تأکید بر مسئولیت سنگین طلاب، اظهار داشت: طلاب با توجه به شأن اجتماعی خود، پدر و مادر جامعه هستند و باید تحلیلی دقیق و بصیرتی از فضای حاکم بر افکار و عقاید جامعه داشته باشند تا از بحران‌های آینده پیشگیری کنند.

به گزارش خبرگزاری حوزه از کرمان، نشست تخصصی با موضوع «واکاوی آشوب‌های اخیر و وظایف طلاب» در مدرسه علمیه تخصصی حضرت زینب‌کبری(س) رفسنجان برگزار شد. در این نشست حجت‌الاسلام فیاض، مبلّغ بین‌الملل به عنوان کارشناس اصلی به سخنرانی پرداخت.

مدیر مؤسسه دروازه دانش، در بخش اول سخنان خود با تأکید بر مسئولیت سنگین طلاب، اظهار داشت: طلاب با توجه به شأن اجتماعی خود، پدر و مادر جامعه هستند و باید تحلیلی دقیق و بصیرتی از فضای حاکم بر افکار و عقاید جامعه داشته باشند تا از بحران‌های آینده پیشگیری کنند.

حجت‌الاسلام والمسلمین فیاض، جوانان و نوجوانان را سرمایه عظیم اجتماعی خواند و افزود: جامعه برای بالفعل کردن این سرمایه‌ها نیاز به رشد دارد و طلاب باید با حضور در کف جامعه و عمل به آموزه‌های دینی، نقش محوری خود را در این مسیر ایفا کنند. طلبه دانا است که می‌تواند اثرگذار باشد.

مبلّغ بین المللی در بخش دوم این نشست، بر ضرورت کاربردی کردن علوم حوزوی تأکید کرد و گفت: درس‌خواندن طلاب باید به گونه‌ای باشد که محتوای قرآن و نهج‌البلاغه به تجربه زیسته تبدیل و در جامعه پیاده شود. آن‌ها باید «الهیات اعتراض» را به عنوان یک مهارت بیاموزند و با رفتار اسلامی صحیح به مردم منتقل کنند.

در پایان این نشست، حجت‌الاسلام فیاض گزارش تحلیلی از دسته‌بندی گروه‌های حاضر در ناآرامی‌های اخیر ارائه داد و بر لزوم هوشیاری و آگاهی‌بخشی طلاب در این عرصه تأکید کرد.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha